We duimen voor Owen!

 

 

De leerlingen van het 3de tot en met 6de leerjaar namen deel aan de Pangea-wiskundequiz en met succes want Owen Feys uit het 6de leerjaar is één van de veertig leerlingen die zaterdag in Brussel mag deelnemen aan de nationale finale voor leerlingen uit de 3de graad!

De Pangea-wiskundequiz is een kenniswedstrijd voor leerlingen van de 2de en 3de graad basisonderwijs en 1ste en 2de graad secundair onderwijs en wordt georganiseerd door de Vlaamse Olympiade Vereniging. Op Europees niveau nemen er elk jaar ongeveer 400.000 leerlingen, verdeeld over 16 Europese landen, deel aan deze wedstrijd. Met de wiskundequiz wil men iedereen die deelneemt motiveren en laten presteren voor wiskunde.

Proficiat Owen met het behalen van de finaleplaats! We duimen voor jou!

Article written by